Taimne Teisipäev kutsub: Food Innovation Summit!

Taimne toit võib olla tervislik ja maitsev – seda on Taimse Teisipäeva retseptid ja restoranide pakkumised kahtlemata tõestanud. Millised on aga teaduslikud arengud põnevate ja uuenduslike taimsete toodete vallas? Kuidas läheb ettevõtetel, kes on otsustanud tootmises või müügis muuhulgas taimsetele valikutele panustada? Kuidas taimseid tooteid turundada, kuidas – ja miks – tõsta nende tarbimist?

Food Innovation Summit toimub 6. oktoobril 2018 Tallinnas Euroopa Hotellis.

Lühidalt öeldes räägitakse konverentsil toidutootmise tulevikust. Oled Sa toiduettevõtte esindaja või turundusjuht, restoraniomanik, toiduteadlane või huvitud lihtsalt toiduvaldkonna innovatsioonidest – Food Innovation Summit on üritus, kus kindlasti kohal olla!

  • Maailma juhtiva nn puhta liha (clean meat) tootja Mosa Meat esindaja räägib põnevatest muutustest liha tootmises.
  • Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogiate Arenduskeskuse (TFTAK) teadlane tutvustab, kuidas ja milliseid taimseid uudistooteid Eestis välja arendatakse.
  • Eesti juhtivad toidutootjad ja jaeketid arutlevad taimsete toodete kasvutrendi, seniste kogemuste ja tulevikuplaanide üle.
  • Taimsete toodete turunduse üle arutlevad tervishoiuspetsialistid ja tervisekampaaniate eestvedajad. Taimsel Teisipäeval on hea meel samuti paneelis esindatud olla!

Kõlab põnevalt? Ja see pole veel kõik – üritus pakub võimalust luua kontakte rahvusvaheliste ja kodumaiste toiduettevõtete ja ekspertidega, maitsta ise erinevaid taimseid uudistooteid ja palju muud!

Ära jää ilma aasta põnevaimast toidukonverentsist!

Reserveeri koht juba täna: https://tinyurl.com/fisregistration

Registreerimine suletakse 28. septembril!

Lisainfot konverentsi kohta leiad:

Kohtume 6. oktoobril Food Innovation Summitil!