300 g

kõrvits

50 g

ingver

1-2

tšillikaun

750 ml

Food Studio aedviljapuljong

1 sl

oliiviõli

maitse järgi

sool, pipar

Kõrvits on tõeline sügisehitt – meie armastame seda kombineerida vürtsidega! Lisaks tšillile annab sellele lihtsale supile vürtsi ingver ja maitset  lisab eestimaine Food Studio aedviljapuljong. Tervislik, kiire ja viib keele alla! 

VALMISTAMINE:

  1. Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberile ning vala peale veidi oliiviõli.
  2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver ja tšilli.
  3. Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga.
  4. Prae veidi ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit.
  5. Lisa puljongisse küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda pehmeks.
  6. Mikserda saumikseriga püreeks.
  7. Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!