300 g
kõrvits
50 g
ingver
1-2
tšillikaun
750 ml
Food Studio aedviljapuljong
1 sl
oliiviõli
maitse järgi
sool, pipar
Kõrvits on tõeline sügisehitt – meie armastame seda kombineerida vürtsidega! Lisaks tšillile annab sellele lihtsale supile vürtsi ingver ja maitset lisab eestimaine Food Studio aedviljapuljong. Tervislik, kiire ja viib keele alla!
VALMISTAMINE:
- Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberile ning vala peale veidi oliiviõli.
- Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver ja tšilli.
- Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga.
- Prae veidi ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit.
- Lisa puljongisse küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda pehmeks.
- Mikserda saumikseriga püreeks.
- Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!