450 g
pruunid riisinuudlid
2
küüslauguküüs
1 spl
õli
2/3 tassi
kreemjas maapähklivõi
3/4 spl
sojakaste (vähe soolane) või tamari
1/4 tassi
vesi/köögiviljapuljong
1 spl
riisiäädikas
1 spl
seesamiõli
1-2 spl
sriracha
1 spl
vahtrasiirup/mesi
1/2 tl
punase paprika helbed
1/2 tl
ingver (valikuline)
Tahad midagi kiiret ja head? See retsept on täpselt sulle – vürtsikad maapähklivõi nuudlid, imelise maitsega ja valmib vaid 15 minutiga! Retsept pärineb SIIT.
Kogus: 6
VALMISTAMINE:
- Keeda nuudlid pakil oleva juhendi järgi.
- Haki küüslauk peeneks, kuumuta pannil õli ja viska küüslauk pannile. Kuumuta pannil madalal kuumusel 2-3 minutit või kuni kuldne.
- Lisa kõik ülejäänud kastme koostisosad ja kuumuta ning sega kuni ühtlane.
- Sega nuudlid ja umbes pool kastmest kokku. Ülejäänud kastet saab kasutada hiljem, või lisada sinna muid toiduaineid nt tofut, köögivilju.
- Serveeri purustatud maapähklitega, rohelise sibula ja paprika helvestega.