450 g

pruunid riisinuudlid

2

küüslauguküüs

1 spl

õli

2/3 tassi

kreemjas maapähklivõi

3/4 spl

sojakaste (vähe soolane) või tamari

1/4 tassi

vesi/köögiviljapuljong

1 spl

riisiäädikas

1 spl

seesamiõli

1-2 spl

sriracha

1 spl

vahtrasiirup/mesi

1/2 tl

punase paprika helbed

1/2 tl

ingver (valikuline)

Tahad midagi kiiret ja head? See retsept on täpselt sulle – vürtsikad maapähklivõi nuudlid, imelise maitsega ja valmib vaid 15 minutiga! Retsept pärineb SIIT.

Kogus: 6

VALMISTAMINE:

  1. Keeda nuudlid pakil oleva juhendi järgi.
  2. Haki küüslauk peeneks, kuumuta pannil õli ja viska küüslauk pannile. Kuumuta pannil madalal kuumusel 2-3 minutit või kuni kuldne.
  3. Lisa kõik ülejäänud kastme koostisosad ja kuumuta ning sega kuni ühtlane.
  4. Sega nuudlid ja umbes pool kastmest kokku. Ülejäänud kastet saab kasutada hiljem, või lisada sinna muid toiduaineid nt tofut, köögivilju.
  5. Serveeri purustatud maapähklitega, rohelise sibula ja paprika helvestega.