700 g
värske kartul
3 tk
soolakurk
150 g
redis
1 tk
valge sibul
100 g
värsked või külmutatud herned
peotäis
till
2 vart
roheline sibul
Salatikaste
2 spl
Dijoni sinep
2 spl
vahtra- või agaavisiirup
3 spl
oliiviõli
4 spl
sidrunimahl
maitsestamiseks
sool ja pipar
See kerge kartulisalat on maitsev lisand igale grillipeo lauale. Magus sinepikaste ning krõmpsud köögiviljad loovad maitsva suvise ja kodumaise koosluse. Seega sea sammud turule või aeda!
- Pese kartulid ning pane need soolatud veega keema. Väiksemad kartulid peaksid 20 minutiga valmis olema. Kalla vesi ära ning lase kartulitel potis jahtuda.
- Haki kurgid ja redised õhukesteks viiludeks. Haki sibul, till ning roheline sibul.
- Sega suure kausi põhjas kokku salatikaste.
- Poolita jahtunud kartulid ning lisa koos köögiviljadega suurde kaussi.
- Sega õrnalt läbi ning lase enne serveerimist vähemalt 30 minutit seista.