1 tass

manna

4 tassi

taimne vaniljepiim

0.5 tl

vaniljesuhkur

1 tl

vahtrasiirup

näpuotsatäis

sool

kaunistuseks

marjad, moos, kookoshelbed vm

Klassikaline mannapuder magusa noodiga. Ideaalne kodune nostalgiline maius, mis praeguste kargete kevadhommikute juurde hästi sobib ja üles soojendab.

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Vala piim potti ja lase keema tõusta.
  2. Pidevalt jõuliselt vispelda sisse manna.
  3. Keeda kogu aeg segades 5-6 minutit. Nipp: võid lisada pudrusse veidi taimset võid, et piim põhja ei kõrbeks.
  4. Sega sisse meelepärane magustaja, vanillisuhkur.
  5. Lase veidi aega jahtuda.
  6. Tõsta pokaalidesse, kaunista marjade, moosiga.