1 tk

sibul

2 tk

küüslauguküüs

180 g

pasta

200 g

Härmavili külmutatud brokoli

0.5 dl

punane vein

1 tl

kuivatatud tüümian

1 tl

kuivatatud oregano

0.5 tl

suhkur

maitse järgi

sool, pipar

200 g

tomatipasta

100 g

taimne toorjuust

200 g

Bon frikadellid

1-2 spl

õli

serveerimiseks

kirsstomat, taimne riivjuust

See mahlane pastaroog sobib imeliselt lõunasöögiks või argipäeva õhtusse. Külmutatud Härmavilja brokolit ning Bon frikadelle kasutades valmib roog kiirelt ja lihtsalt.

  1. Haki sibul ja küüslauk.
  2. Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhisele. Paar minutit enne pasta valmimist lisa pastavette ka brokoli.
  3. Pastat kurnates jäta umbes tassitäis pastakeeduvett alles.
  4. Prae sibulat õlis keskmisel kuumusel 3 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit.
  5. Lisa pannile punane vein, kuumuta mõned minutid.
  6. Alanda kuumust, lisa maitseained ja tomatipüree. Kuumuta 5 minutit.
  7. Lisa taimne toorjuust, sega ja lase toorjuustul sulada.
  8. Lisa kastme hulka kurnatud pasta, brokoli, frikadellid ja pastakeeduvesi, sega ja kuumuta 5 minutit.
  9. Vajadusel lisa juurde pastakeeduvett ja/või soola.
  10. Serveeri riivitud taimse juustu ja kirsstomatitega.