250 g

kõva tofu

2 tk

tomat

2 spl

oliiviõli

1 spl

sojakaste

1 spl

tomatipasta

sool

maitse järgi

2 tl

suhkur (võid asendada kookossuhkru või ½ spl agaavisiirupiga)

1 tl

röstitud seesamiõli

1 tl

riisiäädikas

2 tk

küüslauguküüs

4 spl

vesi

3 vart

roheline sibul

Kas otsid põnevat retsepti tofust? Toome sinuni aasiapärase kergelt magushapu stir fry, mis sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks.

VALMISTAMINE

  1. Pudista tofu väiksemateks tükkideks ning prae pannil õliga 4 minutit.
  2. Lisa pannile keskmise suurusega kuubikuteks lõigatud tomatid ning hakitud küüslauk ja lase veel praadida 3 minutit. 
  3. Lisa sool, sojakaste, tomatipasta, suhkur, seesamiõli, riisiäädikas ning vesi. Sega korralikult ning lase kaane all podiseda 3 minutit.
  4. Lisa hakitud roheline sibul, sega läbi ning serveeri riisiga. Serveeri röstitud maapähklite ning tšilliõli või -kastmega.