250 g
kõva tofu
2 tk
tomat
2 spl
oliiviõli
1 spl
sojakaste
1 spl
tomatipasta
sool
maitse järgi
2 tl
suhkur (võid asendada kookossuhkru või ½ spl agaavisiirupiga)
1 tl
röstitud seesamiõli
1 tl
riisiäädikas
2 tk
küüslauguküüs
4 spl
vesi
3 vart
roheline sibul
Kas otsid põnevat retsepti tofust? Toome sinuni aasiapärase kergelt magushapu stir fry, mis sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks.
VALMISTAMINE
- Pudista tofu väiksemateks tükkideks ning prae pannil õliga 4 minutit.
- Lisa pannile keskmise suurusega kuubikuteks lõigatud tomatid ning hakitud küüslauk ja lase veel praadida 3 minutit.
- Lisa sool, sojakaste, tomatipasta, suhkur, seesamiõli, riisiäädikas ning vesi. Sega korralikult ning lase kaane all podiseda 3 minutit.
- Lisa hakitud roheline sibul, sega läbi ning serveeri riisiga. Serveeri röstitud maapähklite ning tšilliõli või -kastmega.