300 g

kõva tofu

2 tk

paprika

2 spl

Santa Maria Tikka Masala marinaad

3 spl

sojajogurt

2 spl

sojakaste

0.5 tk

laim

1 spl + praadimiseks

õli

Juuni tähendab grillihooaja algust ja sobivat aega proovida neid maitserikkaid tofu ja köögivilja vardaid.

  1. Pigista tofust välja liigne vesi kasutades puhast köögirätikut või köögipaberit ja seejärel lõika 12 võrdseks kuubikuks.
  2. Tükelda paprika paraja suurusega tükkideks, et need varrastel tofukuubikute vahele panna.
  3. Suures kausis sega Tikka Masala pasta jogurti, sojakastme ja õliga. Lisa tofu ja paprikad marinaadi ja sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
  4. Kata kauss ja jäta marineerima vähemalt 2 tunniks kuni üle öö.
  5. Kui oled valmis küpsetama, siis torka vardasse paprika ja seejärel tofu.
  6. Soojenda oliiviõli grill- või tavalisel pannil keskmisel kuumusel. Kui õli on soojenenud, siis aseta vardad pannile ja prae neid 8-10 minutit mõlemalt poolt kuni toful on krõbedad grillijäljed.
  7. Võta vardad pannilt ja serveeri laimimahla ja vähekese soolaga.