300 g
kõva tofu
2 tk
paprika
2 spl
Santa Maria Tikka Masala marinaad
3 spl
sojajogurt
2 spl
sojakaste
0.5 tk
laim
1 spl + praadimiseks
õli
Juuni tähendab grillihooaja algust ja sobivat aega proovida neid maitserikkaid tofu ja köögivilja vardaid.
- Pigista tofust välja liigne vesi kasutades puhast köögirätikut või köögipaberit ja seejärel lõika 12 võrdseks kuubikuks.
- Tükelda paprika paraja suurusega tükkideks, et need varrastel tofukuubikute vahele panna.
- Suures kausis sega Tikka Masala pasta jogurti, sojakastme ja õliga. Lisa tofu ja paprikad marinaadi ja sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
- Kata kauss ja jäta marineerima vähemalt 2 tunniks kuni üle öö.
- Kui oled valmis küpsetama, siis torka vardasse paprika ja seejärel tofu.
- Soojenda oliiviõli grill- või tavalisel pannil keskmisel kuumusel. Kui õli on soojenenud, siis aseta vardad pannile ja prae neid 8-10 minutit mõlemalt poolt kuni toful on krõbedad grillijäljed.
- Võta vardad pannilt ja serveeri laimimahla ja vähekese soolaga.