3 spl
kakaopulber
3 spl
kookosrasv
2 spl
agaavisiirup
100 g
Kalev 56% Bitter šokolaad
200g
pähklid ja seemned (mandel, maapähklel, sarapuupähkel, india pähkel, päevalilleseemned, chiaseemned jt)
100g
datlid / rosinad
Veidi taimset piima või vett koogimaterjali vedeldamiseks (juhul kui on liiga kuiv)
Maitse järgi rummiessentsi
Soovi korral veel muid kuivatatud puuvilju, marju, seemneid, pähkleid, kakaonibse vms
Toekas ja tervislik versioon klassikalisest magustoidust, mis viib keele alla!
Kogus: 10-le
VALMISTAMINE:
- Haki, pähklid, seemned, datlid/ rosinad (võid kasutada ka köögikombaini).
- Sulata šokolaad ja lisa segule.
- Sega segule juurde kakaopulber, agaavisiirup, rummiessents ja toasoe kookosrasv, segu vedeldamiseks võid lisada ka veidi taimset piima või vett.
- Vooli segust üks koogike või väikesed pallid ning hoia enne serveerimist vähemalt 60 minutit külmkapis.