500 g

suvikõrvits

1 suur küüs

küüslauk

1 purk

kikerherned

350 g

keetmata pasta

1 purk

kookospiim

1 spl

sojakaste

0,5 tl

kurkum

0,25 tl

suitsupaprika pulber

1 tl

sool

näpuotsatäis

Cayenne'i pipar

3 spl

Bon maitsepärm

praadimiseks

õli

  1. Tükelda suvikõrvits suupärasteks tükkideks ja haki küüslauk. Kuumuta pannil õli, lisa küüslauk ja kuumuta minutike. Lisa juurde suvikõrvits ja küpseta 5 minutit või kuni suvikõrvits on sulle sobiva pehmusega.
  2. Pane pasta keema.
  3. Kurna ja loputa kikerherned, lisa pannile. Kuumuta segu 2-3 minutit.
  4. Lisa kookospiim, sojakaste, kurkum, suitsupaprika, sool ning Cayenne’i pipar. Sega hoolikalt läbi.
  5. Kurna pasta ja lisa pannile, sega läbi.
  6. Viimaks puista hulka maitsepärmi ja sega kõik veelkord läbi.
  7. Vajadusel lisa juurde soola ja vett, et pasta mõnusalt kreemine jääks. Pasta maitseb veelgi paremini järgmisel päeval.