3 kuhjaga spl
soolatud maapähklivõi
1/3 klaasi
suhkur
6 spl
taimne piim
1/2 klaasi
jahu
1 tl
küpsetuspulber
1/2 klaasi
šokolaaditükid
Šokolaaditükkidega küpsised on lihtsad ja kodukootud, sobivad kiiresti valmistamiseks, kui avastad tühja küpsisekarbi, aga ühe õhtuse tassi tee kõrvale peab ju küpsist krõbistama.
VALMISTAMINE:
1. Lisa kaussi soolatud maapähklivõi, suhkur ja taimne piim ning sega läbi. Seejärel lisa juurde jahu, küpsetuspulber ja šokolaaditükid.
2. Sega kogu taigen ühtlaseks.
3. Järgmiseks rulli käte vahel pallikesed, suru need lapikuks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
4. Küpseta 180°C juures 13 minutit.
5. Aseta küpsised restile jahtuma.
6. Naudi!