1

lillkapsas

2 spl

oliiviõli

2 tl

paprikapulber

3 tl

sool

2 tl

must pipar

Kaste

200 g

tofu (siiditofu või kõva tofu)

150 g

leotatud India pähklid

1 peotäis

värske koriander

3 spl

taimne piim

1 tl

küüslaugupulber

2 tl

paprikapulber

maitse järgi

sool ja pipar

Lihtne kuid imemaitsev viis valmistada lillkapsast, mis üllatab pähklise ning siidise kastmega.

  1. Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
  2. Kuniks ahi soojeneb valmista ette lillkapsas. Pane lillkapsas ahjuplaadile ja määri see kokku õliga. Seejärel maitsesta lillkapsas paprikapulbri, soola ja pipraga.
  3. Pane lillkapsas 30-35 minutiks ahju, kuni see pealt pruunikas tõmbub.
  4. Kastme jaoks blenderda blenderis tofu, india pähklid, maitseained, koriander ja tilk taimset piima siidiseks. Soovi korral kuumuta kaste enne serveerimist pannil.
  5. Serveeri ahjusoe lillkapsas kreemise kastmega ja naudi!