1 pakk
Peas of Heaven chorizo
Salat:
1
lillkapsapea
400 g
porgand
2 tl
köömned
2 tl
agaavinektar
3 spl
õli
1 pakk
rohelised läätsed
70 g
salatilehed
Kaste:
vabal valikul ürdid (oregano, ürdisegu, tšilli jm muud maitseained)
peotäis
petersell
2 spl
kapparid
1 tl
Dijoni sinep
0,5 dl
õli
1 spl
äädikas
3 spl
tahiini
maitse järgi
sool, pipar
Proovi sel nädalal seda ülimõnusat ürdist lillkapsa-porgandi salatit! Mis selle salati eriti heaks teeb? Sinna on lisatud Peas of Heaven taimset chorizot!
Kogus: 4
VALMISTAMINE:
- Kuumuta ahi 225 kraadini.
- Murra lillkapsas väiksemateks õisikuteks, pese porgandid ja viiluta.
- Sega kausis kokku õli, agaavinektar ja köömned. Sega õlikastmesse lillkapsas ja porgandid.
- Aseta köögiviljad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning rösti ahjus 30 minutit. Selle aja jooksul sega köögivilju 2-3 korda.
- Keeda läätsi vastavalt pakendi juhisele. Loputa oad, sega hulka 1 supiluasikas õli.
Kaste:
- Lisa kõik koostiained blenderisse ja blenderda ühtlaseks kastmeks.
Salat:
- Chorizot võid valmistada nt grillil või ka pannil, praadides viile mõlemalt poolt 2-3 minutit.
- Aseta salatilehed suuremale taldrikule, kummuta peale läätsed ning seejärel lisa porgandid ja lillkapsas. Vala 1/3 kastmest ühtlaselt üle salati.
- Seejärel lisa vorst ja soovi korral nt suhkruherneid või muud meelepärast ja vala kogu ülejäänud kaste peale.