2 spl
oliiviõli
4 tk
küüslauguküüs
3 x 425 ml purki
valged oad
2 tassi
köögiviljapuljong
1/2 tl
kuivatatud rosmariin
1/4 tl
kuivatatud tüümian
1 näpuotsatäis
paprikahelbed
maitse järgi
sool ja pipar
Imeliselt lihtne rosmariini-küüslaugu oasupp vajab vaid kaheksat koostisosa, et saada kausitäis rikkalikku maitset!
Kogus: 4
VALMISTAMINE:
- Kalla üks oapurk koos vedelikuga kannmikserisse ning blenderda see ühtlaseks. Ülejäänud kaks purki ube kurna ja loputa.
- Haki küüslauk, lisa supipotti oliiviõli ja prae umbes minut aega keskmisel kuumusel.
- Kalla potti oapüree ja kurnatud oad, puljong, rosmariin, tüümian, paprikahelbed ning pipar. Sega supp korralikult läbi.
- Kata pott kaanega ning lase supil keema tõusta. Seejärel keera kuumus madalamaks, võta kaas pealt ning lase supil vaikselt podiseda 15 minutit seda aeg-ajalt segades.
- Kui soovid paksemat ja kreemisemat suppi, võid seda saumikseriga otse potis veidi blenderdada. Maitse suppi ning lisa vajadusel soola.
- Serveeri krõbedate saiakuubikutega. Naudi!