Õli

1

Sibul

2

Küüslauguküüs

2

Sidrunhein

4

Kaffir laimi leht

0,4 tl

Santa Maria kurkum

0,4 tl

Santa Maria jahvatatud ingver

0,4 tl

karri

0,3 purki

Santa Maria roheline karripasta

Santa Maria kivisool

500 ml

Köögiviljapuljong

0,5

Laim

50 + 50 g

Beebispinat

0,5 pakki

Santa Maria riisinuudlid

200 g

Brokkoli

250 g

Edamame oad (külmutatud)

Serveerimiseks: laim, kimp erinevaid ürte (petersell, koriander, kress, münt, basiilik, spinat)

Roheline karri on nii mahlane ja terav ning üks uskumatult ilus roog!

Neljale

  1. Kuumuta poti põhjas õlis peeneks hakitud sibul klaasjaks. Lisa hakitud küüslauk, noa seljaga tambitud sidrunhein, laimi lehed ning jahvatatud vürtsid. Sega, kuniks kuumus köögi mõnusate aroomidega täidab ning lisa karripasta, sojakaste ning mõne hetke pärast puljong. Seejärel vala juurde kookospiim ning lase keema tõusta.
  2. Kui karripõhi on potis maitserikas, võta välja laimi lehed ja sidrunheinad ning vala kõik blenderisse. Lisa mõned lahked peotäied värsket spinatit, ning mikserda ühtlaseks.
  3. Vala erkroheline segu uuesti potti ning nüüd poeta potti õisikuteks nopitud brokoli ning 5 min hiljem edamame oad, riisinuudlid ning veel värskeid spinati lehti. Poolita üks laim ja poeta poolik karripotti.
  4. Serveeri värske laimi, koriandri, vürtsbasiiliku, mündi ja peterselli lehtedega.