1 pakk
Anamma vorstikesed
1,5 tassi
riis
1
suurem sibul, hakitud
1
laastutatud porgand (kasuta laastude tõmbamiseks koorimisnuga)
1/2
väikse kapsa pea, ribadeks hakitud
0,5 purki
konservmais
200 ml
kaerakoor
õli
0,5 tassi
vesi
1
purustatud küüslauguküüs (või 1 tl küüslaugupulbrit)
1,5 tl
sool
1 spl
sojakaste (võib asendada ka soolaga)
0,5 tl
karri
maitseks
pipar, pisut tüümiani või muud maitserohelist
Naudi mõnusat kõhutäit sel külmal õhtul: kreemjas ja imehea panniroog koos Anamma ülimaitsvate vorstikestega!
VALMISTAMINE:
- Keeda riis vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees pehmeks.
- Samal ajal pane kuumaks aetud pannile õli ja lisa hakitud sibul ja sool. Prae umbes 5-7 minutit keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks.
- Lisa kapsas ja pruunista veel sama kaua toitu aeg-ajalt segades. Lisa porgandilaastud ja prae veel paar minutit. Juhul, kui kasutad retseptis küüslauguküünt, lisa see porgandiga samal ajal.
- Seejärel lisa loputatud mais ja kaerakoor – nüüd lisa ka küüslaugu maitseaine, kui kasutad seda.
- Maitsesta sojakastme, pipra, karri ja maitserohelisega.
- Lase vorstikestel toasoojuses üles sulada (või sulata neid mikrolaineahjus) ja prae pannil natukeses õlis kuldpruuniks.