1 pakk

Anamma vorstikesed

1,5 tassi

riis

1

suurem sibul, hakitud

1

laastutatud porgand (kasuta laastude tõmbamiseks koorimisnuga)

1/2

väikse kapsa pea, ribadeks hakitud

0,5 purki

konservmais

200 ml

kaerakoor

õli

0,5 tassi

vesi

1

purustatud küüslauguküüs (või 1 tl küüslaugupulbrit)

1,5 tl

sool

1 spl

sojakaste (võib asendada ka soolaga)

0,5 tl

karri

maitseks

pipar, pisut tüümiani või muud maitserohelist

Naudi mõnusat kõhutäit sel külmal õhtul: kreemjas ja imehea panniroog koos Anamma ülimaitsvate vorstikestega!

VALMISTAMINE:

  1. Keeda riis vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees pehmeks.
  2. Samal ajal pane kuumaks aetud pannile õli ja lisa hakitud sibul ja sool. Prae umbes 5-7 minutit keskmisel kuumusel, kuni sibul muutub klaasjaks.
  3. Lisa kapsas ja pruunista veel sama kaua toitu aeg-ajalt segades. Lisa porgandilaastud ja prae veel paar minutit. Juhul, kui kasutad retseptis küüslauguküünt, lisa see porgandiga samal ajal.
  4. Seejärel lisa loputatud mais ja kaerakoor – nüüd lisa ka küüslaugu maitseaine, kui kasutad seda.
  5. Maitsesta sojakastme, pipra, karri ja maitserohelisega.
  6. Lase vorstikestel toasoojuses üles sulada (või sulata neid mikrolaineahjus) ja prae pannil natukeses õlis kuldpruuniks.