280 g

rabarber

2 spl

suhkur

1 tl

kaneel

2 dl

jämedad kaerahelbed

40 g

mandlijahu

2 spl

pruun suhkur

näpuotsatäis

sool

0.5 spl

õli + määrimiseks

Lihtne ja maitsev vorm on imeline magustoit, mida rabarberiajal teha!


Valmistamine

  1. Määri õliga neli väikest või üks suurem ahjuvorm.
  2. Tükelda rabarberid ja jaga need ahjuvormidesse, lisa suhkur ja kaneel ning sega.
  3. Sega kausis kokku kaerahelbed, mandlijahu, pruun suhkur, sool ja õli. Puista segu rabarberitele.
  4. Küpseta rabarberivormi 180-kraadises ahjus 30-35 minutit. Suures vormis võib see veidi kauem aega võtta.
  5. Lase 5 minutit jahtuda, seejärel serveeri taimse jäätisega.