1.5 tassi

punased läätsed

1 purk

kookospiim

3.5 tassi

köögiviljapuljong

1

punane paprika

1

sibul

3

suurt küüslauguküüs

1 spl

oliiviõli

1 tass

beebispinat

2

suur porgand

1 tl

kurkum

2.5 tl

kollane karripulber

1 tl

vürtsköömned

0.5 tl

ingver

1

sidruni mahl

1 tl

meresool

maitse järgi

must pipar

0.25 tl

Cayenne pipar

Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mille valmistamine võtab vaid 30 minutit! Retsept pärineb SIIT.

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Loputa läätsed korralikult ja jäta nõrguma.
  2. Haki küüslauk ja sibul.
  3. Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibul ja küüslauk, kuni sibul on klaasjas (umbes 5-10 minutit).
  4. Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
  5. Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
  6. Kata kaanega ja lase vaiksel tulel haududa 20 minutit.
  7. Lisa spinat viimastel minutitel.
  8. Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
  9. Serveeri soojalt riisi või kartuliga.