200 g

šampinjonid

1

väike suvikõrvits

1

punane paprika

1

punane sibul

100 g

päikesekuivatatud tomatid

200 ml

taimne koor (kaerakoor, sojakoor, kookoskoor)

200 g

mitmevärviline pasta

2 spl

sojakaste

0,5 tl

paprikapulber

1 tl

Bon maitsepärm

praadimiseks

õli

maitse järgi

sool

Taimse Teisipäeva tiimiliige Ele-Liis, kes on peakokana töötanud nii GenGöögis kui ka Fresko kohvikus, jagab Sinuga oma legendaarset pastaretsepti!

Kogus: 2

VALMISTAMINE:

  1. Pane pasta vesi keema, vette veidi soola, kui vesi keeb aseta sisse pasta, keeda kuni pasta on al dente.
  2. Haki köögiviljad väikesteks kuubikuteks, viiluta šampinjonid. Kuumuta pannil õli, prae sibul klaasjaks.
  3. Lisa pannile šampinjonid, küpseta veidi ja lisa sojakaste, päikesekuivatatud tomatid ja köögiviljad. Maitsesta paprikapulbriga. Lisa taimne koor, kuumuta veidi ja maitsesta soolaga.
  4. Kui pasta on valmis siis kurna see ja loputa üle külma veega.
  5. Lisa pasta kastme hulka. Keera pannilt kuumus alt ära.
  6. Puista toit üle maitsepärmiga ja pasta ongi valmis serveerimiseks!