pannkook

100 g

Kikerhernejahu

0,3 tl

Santa Maria sool

0,3 tl

Santa Maria kurkum

2

Norileht

300 ml

Vesi

50 g

Spinat

180 g

Gold&Green rebitud kaer

1,5 spl

Santa Maria Teriyaki kaste

1

Laim

0,5 tl

Santa Maria vasabi-seesami maitseainesegu

Serveerimiseks pomelo, tšilli, marineeritud ingver, koriander

Chefs for Change saadiku Maru Metspalu merehõnguline pannkook ingveri ja värske tšilli teravusega – põnevad maitsed pikaks brunchiks!

Neljale

  1. Mõõda blenderisse kikerhernejahu, sool, kurkum, vesi ning haki kääridega peenemaks ka norileht. Blenderda koostisosad ühtlaseks taignaks, vala pudelisse ning pane külmikusse tahenema.
  2. Prae rebitud kaer õliga krõbedaks, maitseks lisa pisut soolast Teriyaki kastet (ole ettevaatlik, sest soola on ka vasabi-seesami maitseaines), laimimahla ning vasabi-seesami maitseainet.
  3. Küpseta pannkoogid tulisel pannil vähese õliga mõlemalt poolt. Taignast saab kaheksa kuni kümme pisemat või neli suurt pannkooki.
  4. Serveeri pannkoogid värsketele salatilehtedele tõstetud rebitud kaera, pomelo või roosa greibi, marineeritud ingveri, koriandri ning värskete imeõhukeste tšilliviiludega.

*Rebitud kaera leiab Prismadest ja Kaupmehest (Gold &Green kaubamärgi all), võib asendada muu meelepärase taimse valguga.