100 g
Kikerhernejahu
0,3 tl
Santa Maria sool
0,3 tl
Santa Maria kurkum
2
Norileht
300 ml
Vesi
50 g
Spinat
180 g
Gold&Green rebitud kaer
1,5 spl
Santa Maria Teriyaki kaste
1
Laim
0,5 tl
Santa Maria vasabi-seesami maitseainesegu
Serveerimiseks pomelo, tšilli, marineeritud ingver, koriander
Chefs for Change saadiku Maru Metspalu merehõnguline pannkook ingveri ja värske tšilli teravusega – põnevad maitsed pikaks brunchiks!
Neljale
- Mõõda blenderisse kikerhernejahu, sool, kurkum, vesi ning haki kääridega peenemaks ka norileht. Blenderda koostisosad ühtlaseks taignaks, vala pudelisse ning pane külmikusse tahenema.
- Prae rebitud kaer õliga krõbedaks, maitseks lisa pisut soolast Teriyaki kastet (ole ettevaatlik, sest soola on ka vasabi-seesami maitseaines), laimimahla ning vasabi-seesami maitseainet.
- Küpseta pannkoogid tulisel pannil vähese õliga mõlemalt poolt. Taignast saab kaheksa kuni kümme pisemat või neli suurt pannkooki.
- Serveeri pannkoogid värsketele salatilehtedele tõstetud rebitud kaera, pomelo või roosa greibi, marineeritud ingveri, koriandri ning värskete imeõhukeste tšilliviiludega.
*Rebitud kaera leiab Prismadest ja Kaupmehest (Gold &Green kaubamärgi all), võib asendada muu meelepärase taimse valguga.