120 g
Gold&Green rebitud kaer
praadimiseks
Õli
maitse järgi
Santa Maria tšillisädemed (Chili Explosion)
maitse järgi
Santa Maria Tai sojakaste
maitse järgi
Santa Maria Tellicherry must pipar
2
Tomat
1
Punane sibul
0,5
Laim
maitse järgi
Petersell, koriander
400 g
Mustad oad
2
Küüslauguküüs
0,5 tl
Santa Maria vürtsköömen
maitse järgi
Santa Maria kivisool
0,5
Sidrun
3 spl
Õli
Vesi
serveerimiseks
Santa Maria nacho krõpsud, petersell, redis, koriander
Suupisteampsud rebitud kaera, tomati-sibula salsa ja musta oa hummusega – mõnus amps, mida ka õues piknikul kokku laduda!
Neljale
- Prae rebitud kaer õliga krõbedaks, maitsestades sojakastme ning tšillihelvestega ja jahvata musta pipart värskelt veskist peale. Lase jahtuda.
- Haki tomati viljaliha kuubikuteks. Koori väiksem punane sibul ning haki peeneks. Nopi peterselli ja koriandri lehed varre küljest ning haki peeneks.
- Sega omavahel rebitud kaer, tomat, sibul ja maitseroheline. Pigista peale laimi mahla ja sega läbi.
- Musta oahummuse jaoks purusta sauseguri või köögikombainiga kreemiseks nii oad, puhastatud küüslauguküüned, tšillihelbed, vürtsköömned, sidrunimahl ning pisut õli. Vett lisa järkjärgult just niipalju, et tekstuur saaks siidine.
- Laota nachod vaagnale, tõsta lusikaga kõigepealt oahummus ning seejärel rebitud kaeraga salsa. Jahvata peale veel tšillit ja mõned krõmpsud rediseviilud.
*Rebitud kaera leiab Prismadest ja Kaupmehest (Gold &Green kaubamärgi all), aga selle võib asendada ka muu meelepärase taimse valguga.