oliiviõli

1

sibul, hakitud

3

küüslauguküüs, purustatud

1 tl

kuivatatud petersell

1 tl

kuivatatud basiilik

1 tl

kuivatatud tüümian

1/4 tl

kuivatatud oregano

1/4 tl kuivatatud

kuivatatud rosmariin

220 g

kuivatatud oad, punased

1

suur peet, tükeldatud

740 g

tükeldatud tomatid

220 g

fussili pasta

serveerimiseks

värsket petersell

Lihtne minestrone supp peediga – kodune ja imemaitsev õhtusöök!

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta suures potis oliiviõli. Lisa küüslauk ja kuumuta minutike enne kui lisad ka sibula. Kuumuta veel minut või kaks, ning siis lisa ürdid. Järgmisena lisa oad, sega läbi. Lisa peet ja tükeldatud tomat. Kui tomatid kallad ära, saad kasutada sama purki, ja mõõta kaks purgitäit vett potti. 
  2. Kuumuta supp keema, ning siis lasta väikselt podiseda. Lase podiseda kuni oad on valmis. 
  3. Kui oad on valmis, viska sisse pasta. Keeda veel 8-10 minutit, või kuni pasta on piisavalt pehme. Maitsesta soola ja pipraga, ja serveeri värske peterselliga.