1 pakk

Garden Gourmet soja- ja nisuvalgu fileetükke

1

punane sibul

1

avokaado

1

laim

1 purk

grillitud paprikat (185 g kuivkaal)

1 purk

tükeldatud tomateid

(400 g) 1/2 kimpu värsket

koriandrit

1

(vähese soolaga) juurviljapuljongi kuubik

1 tl

mehhiko vürtside segu

1 tl

oliiviõli (praadimiseks)

tortillakrõpse

See taimne mehhiko supp tortillakrõpsude, grillitud paprika ja Garden Gourmet fileetükkidega on maitsev eine, mille valmistamiseks ei kulu kaua aega!

Valmistamine:

  1. Koori ja viiluta sibul. Jäta pool sibulat garneeringuks kõrvale ja prae ülejäänud sibula viilud koos vürtsiseguga üks minut väheses õlis. Lisa tükeldatud tomatid, 500 ml vett, puljongikuubik ja (nõrutatud) grillitud paprika.
  2. Kuumuta keemiseni, purusta segu saumikseriga peeneks ja jäta viieks minutiks tasasel tulel keema. Samal ajal prae fileetükid pakendil olevate juhiste järgi.
  3. Poolita ja koori avokaado, lõika see kuubikuteks ja pritsi peale laimimahla. Tõsta supp supitaldrikutesse või kaussidesse ning lisa fileetükid  ja avokaadokuubikud. Garneeringuks lisa koriandrit, ülejäänud viilutatud punane sibul ja tortillakrõpsud.

Retsept: Garden Gourmet