120 g
kinoa
320 ml
vesi
70 g
mandlid
1
punane sibul
150 g
riivitud porgand
1 purk
kikerherned
70 g
rukola
6 g
münt
35 g
kuivatatud datlid
Kaste:
90 ml
oliiviõli
2 spl
sidrunimahl
2 spl
apelsinimahl
1 spl
vahtrasiirup
0,5 tl
kaneel
0,5 tl
ingver
0,5 tl
jahvatatud vürtsköömned
0,5 tl
jahvatatud koriander
1 tl
meresool
1 tl
jahvatatud paprika
Maitserikas marokopärane salat toob lauale värvi ja särtsu!
VALMISTAMINE:
- Keeda kinoad 12-15 minutit ja lase täielikult jahtuda. Rösti mandlid pannil keskmisel kuumusel, kuni need on kuldpruunid ja lase jahtuda.
- Väikeses kausis sega kokku kastme koostisosad.
- Lõika sibul väikesteks lõikudeks. Riivi porgand ja lõika datlid väiksemaks.
- Võta suurem kauss ja pane sinna rukola, lõigutud sibul ja datlid, riivitud porgand, kikerherned, mandlid, kinoa ning münt. Lisa kaste, sega kõik läbi ja serveeri.