Biskviit:

300 g

nisujahu

150 g

suhkur

2 tl

küpsetuspulber

100 ml

õli

300 ml

taimne piim

1 tl

õunaäädikas

Marjakreem:

400 g

kaeravahukoor

150 g

vaarikad

1 spl

tuhksuhkur

Toormoos:

100 g

vaarikad

1 spl

suhkur

Kaunistamiseks:

oma valikul marjad

Mõnusalt marjane kook, mis sobib imeliselt näiteks kevadise emadepäeva tähistamiseks!

VALMISTAMINE:

1. Pane ahi 180 kraadi peale soojenema.
2. Mõõda välja biskviidi jaoks vajalikud koostisosad: sega ühes kausis kokku kuivained ja teises vedelad koostisosad.
3. Sega märjad ja kuivad koostisosad eraldi kaussides.
3. Pane 26 cm diameetriga vormi küpsetuspaber. Kui ahi on soe, sega kuivained ja vedelad koostisosad kokku ning vala valminud taigen koogivormi. Küpseta 20 minutit. 
4. Toormoosi valmistamiseks purusta näiteks sauseguriga vaarikad ja suhkur soovitud konsistentsini. Marjakreemi valmistamiseks vahusta näiteks miksri või vispliga kokku kaeravahukoor, vaarikad ja tuhksuhkur.
5. Kui biskviit on täielikult jahtunud, lõika see kaheks. Määri alumisele kihile kõigepealt toormoosi, seejärel marjakreemi. Tõsta peale teine biskviidikiht ning kata kook ülejäänud moosi ja kreemiga. Kaunima tulemuse saavutamiseks kasutada pritskotti.
7. Kaunista vabalt valitud värskete marjadega.