400 g
Konserveeritud mais
150 g
Tofu
2 spl + 2 spl
Bon maitsepärm
Santa Maria tšillisädemed (Chili Explosion)
0,5 tl
Santa Maria kurkum
2 tl
Sibulapulber
Santa Maria kivisool
Santa Maria Tellicherry must pipar
Santa Maria juustu ja jalapeno maitselised tortilja krõpsud
100 g
Taimne juust
50 g
Kikerhernejahu
Salatiks: salatisegu, avokaado, kurk
250 ml
Kaerakoor
Kimp erinevaid ürte (petersell, koriander, kress, münt, basiilik, spinat)
Need maisist magusad ning tortilja krõpsudest krõbedad pallikesed on mõnusad nii soojalt kui külmalt.
Neljale
- Purusta kõigepealt köögikombainis tortiljakrõpsud paneeringu jaoks ja vala kaussi.
- Nõruta konservmais vedelikust ja pane köögikombaini koos tofu ning maitseainetega.
- Töötle ühtseks massiks. Riivi taimne juust ning sega koos jahuga massi hulka. Jaga segu kaheteistkümneks ning vormi pallid, kroketid või kotletid ning paneeri tortiljakrõpsude purus.
- Prae pannil, rohkes õlis, kuldpruuniks.
- Serveeri rohelise salatiga, kus värsket kurki, avokaadot, erinevaid salatilisi ning nirista üle erkrohelise kaerakoore kastmega, mille saad hõlpsasti valmistada, kui paned blenderisse kimbu erinevaid ürte (piparmünti, lehtkapsast, peterselli, kressi, basiilikut, spinatit) ning maitsepärmi, pisut laimimahla, värsket tšillit ja kaerakoort.