2 purki

purustatud tomatid

1 purk

kikerherned

1 tk

lillkapsapea

0,5 tassi

rosinad

100 g

beebispinat

1 tass

kuskuss

1 tk

sibul, hakitud

1,5 tl

vürtsköömned

0,5 tl

ingveripulber

0,5 tassi

vesi

2 spl

õli

maitse järgi

sool, pipar

2 tl

sidrunimahl

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta sügavamas pannis või potis õli ja prae sibul klaasjaks. Lisa pannile vürtsköömned ja  ingveripulber ning sega korralikult läbi.
  2. Kalla juurde ka purustatud tomatid, kurnatud ja loputatud kikerherned, lillkapsaõisikud, rosinad ning vesi ja lase segul keema tõusta. Hauta segu, kuni lillkapsas on pehmeks muutunud (umbes 15-20 minutit).
  3. Lisa beebispinati ribad, sool ja pipar ning sega.
  4. Samal ajal pane kuskuss ja 0,5 tl soola kaussi ja vala peale 1 tass kuuma vett, kata kauss taldrikuga ja lase umbes 5 minutit seista. Sega kuskuss sidrunimahlaga läbi.
  5. Serveeri lillkapsa-kikerherne pada kuskussi padjal ja naudi!