2 purki
purustatud tomatid
1 purk
kikerherned
1 tk
lillkapsapea
0,5 tassi
rosinad
100 g
beebispinat
1 tass
kuskuss
1 tk
sibul, hakitud
1,5 tl
vürtsköömned
0,5 tl
ingveripulber
0,5 tassi
vesi
2 spl
õli
maitse järgi
sool, pipar
2 tl
sidrunimahl
VALMISTAMINE:
- Kuumuta sügavamas pannis või potis õli ja prae sibul klaasjaks. Lisa pannile vürtsköömned ja ingveripulber ning sega korralikult läbi.
- Kalla juurde ka purustatud tomatid, kurnatud ja loputatud kikerherned, lillkapsaõisikud, rosinad ning vesi ja lase segul keema tõusta. Hauta segu, kuni lillkapsas on pehmeks muutunud (umbes 15-20 minutit).
- Lisa beebispinati ribad, sool ja pipar ning sega.
- Samal ajal pane kuskuss ja 0,5 tl soola kaussi ja vala peale 1 tass kuuma vett, kata kauss taldrikuga ja lase umbes 5 minutit seista. Sega kuskuss sidrunimahlaga läbi.
- Serveeri lillkapsa-kikerherne pada kuskussi padjal ja naudi!