3

sibul, hakitud

2

porgand, hakitud

5

keskmine kartul, kuubikud

450 g

pruunid/rohelised läätsed

1 purk

purustatud tomatid

8-10 tassi

köögiviljapuljong

1 tass

spinat/lehtkapsas

maitse järgi

sool, paprikapulber, tšillimaitseaine, Bon maitsepärm, äädikas, karri, suhkur

Üks hästi lihtne, kuid maitsetest pungil ja tervisest pakatav pada. Kõlab paljulubavalt, kas pole? Läätse-köögivilja pada on just selline!

VALMISTAMINE:

  1. Sega potis kokku kõik koostisosad, välja arvatud spinat, maitsepärm ja äädikas ning lase madalal kuni keskmisel kuumusel valmida umbes 1.5 tundi.
  2. Lisa spinat, äädikas ja maitsepärm ning lase veel 5 minuti jagu valmida.
  3. Maitsesta vajadusel veel soola ja paprikapulbriga.
  4. Pada on valmis siis, kui köögiviljad ja läätsed on hamba all pehmed või lausa pudruseks keenud.  Serveeri näiteks kaerakoorega ja naudi maitseelamust!