3
sibul, hakitud
2
porgand, hakitud
5
keskmine kartul, kuubikud
450 g
pruunid/rohelised läätsed
1 purk
purustatud tomatid
8-10 tassi
köögiviljapuljong
1 tass
spinat/lehtkapsas
maitse järgi
sool, paprikapulber, tšillimaitseaine, Bon maitsepärm, äädikas, karri, suhkur
Üks hästi lihtne, kuid maitsetest pungil ja tervisest pakatav pada. Kõlab paljulubavalt, kas pole? Läätse-köögivilja pada on just selline!
VALMISTAMINE:
- Sega potis kokku kõik koostisosad, välja arvatud spinat, maitsepärm ja äädikas ning lase madalal kuni keskmisel kuumusel valmida umbes 1.5 tundi.
- Lisa spinat, äädikas ja maitsepärm ning lase veel 5 minuti jagu valmida.
- Maitsesta vajadusel veel soola ja paprikapulbriga.
- Pada on valmis siis, kui köögiviljad ja läätsed on hamba all pehmed või lausa pudruseks keenud. Serveeri näiteks kaerakoorega ja naudi maitseelamust!