8 tk
küüslauguküünt
80 g
Keiju taimne või
500 g
Brüsseli kapsas
u 10 tk
Bon Soya tofu kroket
2 tl
küüslaugusool
Kiire, lihtne ja mõnus suupiste- mida sobib teha suurepäraselt iga ajal.
VALMISTAMINE:
1. Lõika Brüsseli kapsastel ära tumedad otsad ning keeda neid 15-20 minutit kuumas vees. Samal ajal pane pannile või ning tükelda juurde küüslauk.
2. Lase kapsad külma veega üle. Lõika väiksemad pooleks ning suuremad neljaks. Kuumuta panni ning oota, kuni või on pannil täiesti sulanud ja lisa siis pannile kapsad ning küüslaaugusool. Prae kapsaid nii kaua, kuni nad muutuvad veidi pehmemaks ja kollakamaks.
3. Tükelda tofukroketid neljaks ning lisa pannile kapsaste juurde. Prae veel mõnda aega, kuni kapsad muutuvad pruunikamaks ning toit ongi valmis.