250 ml (1 pakk)

Tere kaerakreem vahustamiseks

50 g

suhkur (soovi korral)

300 g / 250 g (2 topsi)

Tere vaarika või mango kaerakreem / Tere taimne šokolaadipuding

600 g (3 pakki)

Kalevi Digestive küpsised

200 g

marjad (vaarikad, mustikad, maasikad, mustsõstrad)

120 ml

Tere kaerajook

kaunistamiseks

riivitud šokolaad, marjad

See lihtne ja mõnus marjane magustoit sobib suurepäraselt kooliaasta alguse tähistamiseks, aga muudab magusamaks ka iga teise päeva!

  1. Vahusta Tere kaerakreem, soovi korral lisa kuni 50 grammi suhkrut. Lisa vahu hulka kaks pakki vaarika- või mangomaitselist kaerakreemi või pudingut ning sega mikseriga kõik kokku.
  2. Võta 25 x 22 cm klaasist ahjuvorm või muu sobiv vorm. Määri vormi põhja segu, laota selle peale kaerajoogis immutatud küpsised, siis taas segu. Pane segu peale erinevaid marju (nt maasikaid, mustikaid, vaarikaid). Marjade peale laota viimane kiht küpsiseid ja viimane osa segu. 
  3. Hoia maiust vähemalt neli tundi külmkapis. Enne serveerimist kaunista erinevate marjade ja šokolaadiga.