100 g
kukeseened
100-150 ml
kaera- või sojakoor
150 ml
vesi
peotäis
taimne juust (nt Oddly Good, Violife)
1/2
sibul
peotäis
till
1 tl
õli
200-300 g
pasta
VALMISTAMINE:
- Pane pasta soolatud vette keema.
- Haki seened, kuumuta neid mõnda aega kuival pannil, kuni neist enamus vett välja aurustub.
- Lisa pannile õli ja hakitud sibul ning kuumuta, kuni sibul on klaasjas.
- Lisa hakitud till, koor ja vesi ning kuumuta veel. Sega ja keera kuumust juurde.
- Kui segu hakkab vaikselt keema, keera kuumus maha ja lisa peotäis taimset juustu.
- Lisa vahepeal valminud pasta kastme hulka, kui kaste on liiga paks lisa ka 1-2 spl pastakeeduvett.
- Sega kõik omavahel kokku ja kuumuta veel veidi ning pasta ongi valmis. Serveeri ja naudi!