kräsupea

Biskviit:

300 g

nisujahu

150 g

suhkur

2 tl

küpsetuspulber

100 ml

õli

300 ml

taimne piim

1 tl

õunaäädikas

Täidis:

50 ml

kirsimoos

200+200 g

Friendly Viking's Sour Oat hapukoor

50+50 ml

taimne piim

1 sl

suhkur

100 g

Kalev 56% Bitter šokolaad

Klassikaline lapsepõlve lemmikmagustoit taimses kuues.

Valmistamine:

  1. Valmista biskviit marjatordi retsepti järgi.
  2. Lõika biskviit kolmeks kettaks.
  3. Aseta üks ketas koogivormi põhja. Määri sellele peale moos.
  4. Valge kreem: sega kausis hapukoor, taimne piim ja suhkur.
  5. Pruun kreem: sulata šokolaad; sega kausis hapukoor, taimne piim ja šokolaad.
  6. Lõika ülejäänud kaks koogiketast kuubikuteks. Sega üks pool kogust kokku valge kreemiga ja teine pool pruuni kreemiga.
  7. Pane valge kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
  8. Pane pruuni kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
  9. Hoia enne serveerimist 4 tundi külmkapis.