Biskviit:
300 g
nisujahu
150 g
suhkur
2 tl
küpsetuspulber
100 ml
õli
300 ml
taimne piim
1 tl
õunaäädikas
Täidis:
50 ml
kirsimoos
200+200 g
Friendly Viking's Sour Oat hapukoor
50+50 ml
taimne piim
1 sl
suhkur
100 g
Kalev 56% Bitter šokolaad
Klassikaline lapsepõlve lemmikmagustoit taimses kuues.
Valmistamine:
- Valmista biskviit marjatordi retsepti järgi.
- Lõika biskviit kolmeks kettaks.
- Aseta üks ketas koogivormi põhja. Määri sellele peale moos.
- Valge kreem: sega kausis hapukoor, taimne piim ja suhkur.
- Pruun kreem: sulata šokolaad; sega kausis hapukoor, taimne piim ja šokolaad.
- Lõika ülejäänud kaks koogiketast kuubikuteks. Sega üks pool kogust kokku valge kreemiga ja teine pool pruuni kreemiga.
- Pane valge kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
- Pane pruuni kreemi ja koogi segu koogivormi ja hõõru laiali.
- Hoia enne serveerimist 4 tundi külmkapis.