Kotletid:

1 pakk

Peas of Heaven taimne hakkliha

4

küüslauguküüs

1

sibul

1 spl

sojakaste

2 spl

õli

1 spl

äädikas

4 spl

tomatipasta või ajvar

1 tl

tšillikaste

1 tk

tšillikaun

1 spl

tüümian (kuivatatud)

maitseks

sool ja pipar

Salat:

1

fenkol

1

kurk

10

redis

1

õun

peotäis

till

1 spl

sidrunimahl

1 tl

agaavisiirup

0,5 tl

soola-pipra segu

Artišoki kaste:

1 purk

artišokisüdamed

100 g

taimne määre (nt Oatly)

1 tl

sidrunimahl

1

küüslauguküüs

0,5 tl

tüümian (kuivatatud)

2 spl

õli

maitseks

sool ja pipar

Mõtled, mida valmistada Peas of Heaven taimse hakklihaga? Proovi neid maitsvaid kotlette koos kreemise artišokikastme ja värske salatiga!

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

Kotletid

  1. Aseta hakkliha kaussi.
  2. Haki sibul ja küüslauk, sega hakkliha juurde. Lisa teised koostisosad.
  3. Sega segu hoolikalt kokku. 
  4. Vormi pätsikesed, küpseta ahjus 225 kraadi juures 15 minutit. 

Salat

  1. Haki fenkol, kurk, redis, õun, till ning aseta kaussi. 
  2. Maistesta ning hoia enne serveerimist külmikus 30 min.

Artišokikaste

  1. Blenderda või kasutades saumikserit purusta kõik koostisosad kreemiseks kastmeks.
  2. Maitsesta soola ja pipraga.