1 purk
Täisrasvane kookospiim
120g
Kookoshelbed
5spl
Suhkrusiirup (Golden Syrup)
150g
Tume šokolaad
25g
Pistaatsiapähklid
Mõnus, lihtne ja kiire maius, mida saab suurema kogusega ette valmistada ja kiirelt kapist haarata.
- Ava kookospiima purk ja vaata, kas kookosrasv on pinnal. Kui seda pole, siis aseta see tunnikeseks külmkappi.
- Kui kookosrasv on pinnal, kaabi lusikaga kaussi 150 g kookosrasva.
- Lisa kookoshelbed, suhkrusiirup ja näpuotsatäis soola. Sega ühtlaseks. Vormi segu 8 väikseks batooniks ja aseta külmakindla karbiga sügavkülma vähemalt üheks tunniks.
- Koori pistaatsiapähklid ja haki väiksemateks tükkideks. Aseta kõrvale. Sulata šokolaad vesivannil.
- Võta batoonid sügavkülmast ja kasta need ükshaaval sulatatud šokolaadi, võta appi lusikad, et kate ühtlane jääks.
- Aseta batoonid restile ja alla pane küpsetuspaber, et liigne sulatatud šokolaad saaks sinna peale tilkuda. Puista peale pähklid ja lase šokolaadil enne serveerimist korralikult tarduda.