1 purk

Täisrasvane kookospiim

120g

Kookoshelbed

5spl

Suhkrusiirup (Golden Syrup)

150g

Tume šokolaad

25g

Pistaatsiapähklid

Mõnus, lihtne ja kiire maius, mida saab suurema kogusega ette valmistada ja kiirelt kapist haarata.

  1. Ava kookospiima purk ja vaata, kas kookosrasv on pinnal. Kui seda pole, siis aseta see tunnikeseks külmkappi.
  2. Kui kookosrasv on pinnal, kaabi lusikaga kaussi 150 g kookosrasva.
  3. Lisa kookoshelbed, suhkrusiirup ja näpuotsatäis soola. Sega ühtlaseks. Vormi segu 8 väikseks batooniks ja aseta külmakindla karbiga sügavkülma vähemalt üheks tunniks.
  4. Koori pistaatsiapähklid ja haki väiksemateks tükkideks. Aseta kõrvale. Sulata šokolaad vesivannil. 
  5. Võta batoonid sügavkülmast ja kasta need ükshaaval sulatatud šokolaadi, võta appi lusikad, et kate ühtlane jääks.
  6. Aseta batoonid restile ja alla pane küpsetuspaber, et liigne sulatatud šokolaad saaks sinna peale tilkuda. Puista peale pähklid ja lase šokolaadil enne serveerimist korralikult tarduda.