1 purk

kookospiim (nt Santa Maria)

3-4 spl (kuhjaga)

chia seemned

1 tl

vanilliekstrakt

1-2 spl

magustaja

50 grammi

mustikad (külmutatud või värsked)

100 grammi

tume šokolaad (nt Kalev Bitter 56%)

kaunistuseks

meelepärased marjad või moos

Maitsev ja samal ajal ka silmailu pakkuv hõrgutis. Ideaalne väikseks magusaks vahepalaks või ka virgutavaks hommikusöögiks.

VALMISTAMINE:

  1. Sega kookospiima sisse chia seemned, vanilliekstrakt, magusaine ning jaga segu kaheks.
  2. Püreesta mustikad ning sega ühe osa kookose-chia segu sisse.
  3. Aseta segu ööks või vähemalt 6 tunniks külmkappi.
  4. Kasuta serveerimiseks kõrgemaid klaase või pokaale. Aseta esimese kihina valget värvi puding, teise kihina riivitud tume šokolaad, kolmanda kihina lilla puding.
  5. Kaunista marjade või moosiga.