tofupulgad

1/2 tassi

jahu

3/4 tassi

vesi

1/2

sidruni mahl

1 tk

norileht

2 spl

kalamaitseaine

maitse järgi

sool ja pipar

2 spl

sojakaste

3/4 tassi

riivsai

1 tl

suitsupaprika

200 g

suitsutofu (nt Bon Soya)

praadimiseks

õli

Seest pehmed ja pealt krõbedad tofupulgad meenutavad kalapulki ning sobivad mõnusaks snäkiks peolauale või lisandiks lõunasöögi juurde.

  1. Sega jahu, tükeldatud norileht, kalamaitseaine, sool ja pipar vee, sidrunimahla ja sojakastmega ühtlaseks vedelaks tainaks.
  2. Sega riivsai suitsupaprikaga kokku.
  3. Lõika tofust piklikud tükid, kasta need vedelasse tainasse ning seejärel riivsaiasegusse.
  4. Prae tofupulki rohkes kuumas õlis mõlemalt poolt kaks minutit, kuni need on kuldpruunid. Naudi taimse majoneesiga!