1/2 tassi
jahu
3/4 tassi
vesi
1/2
sidruni mahl
1 tk
norileht
2 spl
kalamaitseaine
maitse järgi
sool ja pipar
2 spl
sojakaste
3/4 tassi
riivsai
1 tl
suitsupaprika
200 g
suitsutofu (nt Bon Soya)
praadimiseks
õli
Seest pehmed ja pealt krõbedad tofupulgad meenutavad kalapulki ning sobivad mõnusaks snäkiks peolauale või lisandiks lõunasöögi juurde.
- Sega jahu, tükeldatud norileht, kalamaitseaine, sool ja pipar vee, sidrunimahla ja sojakastmega ühtlaseks vedelaks tainaks.
- Sega riivsai suitsupaprikaga kokku.
- Lõika tofust piklikud tükid, kasta need vedelasse tainasse ning seejärel riivsaiasegusse.
- Prae tofupulki rohkes kuumas õlis mõlemalt poolt kaks minutit, kuni need on kuldpruunid. Naudi taimse majoneesiga!