250 g
pasta
500 g
kõrvits
75 g
india pähklid (leota 6-8 h või keeda 10 minutit)
2
küüslauguküüs
250 ml
puljong
15 g
Bon maitsepärm
maitse järgi
sool, pipar
Mõnusalt juustune ja kreemine kõrvitsapasta – kõlab hästi, eksole? Siin on sulle üks kerge ja maitsev retsept, mis aitab kõrvitsauputuse korral. Retsept pärineb SIIT.
VALMISTAMINE:
- Ühes potis auruta/keeda kooritud ja tükeldatud kõrvits pehmeks.
- Teises potis valmista samal ajal paki juhiste kohaselt meelepärane pasta.
- Lisa valminud kõrvits, pähklid, puljong, maitsepärm ja maitseained blenderisse või töötle massi saumikseriga. Jätka, kuni saavutad mõnusalt kreemja konsistentsi (ole ettevaatlik, mass on kuum).
- Vala kaste pastale ja sega läbi. Puista peale näiteks pipart, tšillit, maitsepärmi või värskeid ürte.