30 g

Roheline sibul

20 g

Ingver

15 g

Küüslauk

25 g

Misopasta

150 g (140 ml)

Taimne piim (ilma suhkruta)

150 g

Toortatar

2 tk (suured)

Šampinjonid

1 tk

Avokaado

Maitsestamiseks

Sool, laimimahl

Garneeringuks

Röstitud seemned, koriander

Chefs for Change saadiku ning restorani Kolm Tilli kokk Katrina Randma jagab sinuga oma põnevat hommikusöögi retsepti!

Kahele

  1. Keeda toortatar.
  2. Prae pannil roheline sibul, riivitud ingver ja riivitud küüslauk ning misopasta. Lisa taimne piim ning kuumuta. Lisa keedetud tatar ja kuumuta veel paar minutit.
  3. Teisel pannil prae seened.
  4. Puhasta avokaado, lisa soola, laimimahla ning tee tambiks.
  5. Pane kaussi miso-tatrapuder, peale seened, avokaado. Kaunistuseks lisa koriander ning röstitud seemned.

Head isu!