30 g
Roheline sibul
20 g
Ingver
15 g
Küüslauk
25 g
Misopasta
150 g (140 ml)
Taimne piim (ilma suhkruta)
150 g
Toortatar
2 tk (suured)
Šampinjonid
1 tk
Avokaado
Maitsestamiseks
Sool, laimimahl
Garneeringuks
Röstitud seemned, koriander
Chefs for Change saadiku ning restorani Kolm Tilli kokk Katrina Randma jagab sinuga oma põnevat hommikusöögi retsepti!
Kahele
- Keeda toortatar.
- Prae pannil roheline sibul, riivitud ingver ja riivitud küüslauk ning misopasta. Lisa taimne piim ning kuumuta. Lisa keedetud tatar ja kuumuta veel paar minutit.
- Teisel pannil prae seened.
- Puhasta avokaado, lisa soola, laimimahla ning tee tambiks.
- Pane kaussi miso-tatrapuder, peale seened, avokaado. Kaunistuseks lisa koriander ning röstitud seemned.
Head isu!