2 pakki

Garden Gourmet Sensational sojahakkliha

4

suurt tortillat

300 g

kõrvitsat

3

punast sibulat

1

küüslauguküüs

1 purk

musti ube

100 g

Chipotle pipart või suitsutatud jalapenosid tomatipastas

100 g

taimset juustu

40 ml

õli

2

väikest avokaadot

2

tomatit

40 ml

laimimahla (umbes 1,5 laimi värskelt pressitud mahl)

vastavalt maitsele

koriandrit

vastavalt maitsele

soola

Avasta Mehhiko köök, valmistades maitsvaid taimseid quesadilla’sid Garden Gourmet taimse hakklihaga.

Kogus: 4 portsjonit

Valmistamine:

  1. Koori kõrvits ja eemalda selle seemned. Riivi kõrvits ja sega riivitud kõrvitsa  hulka umbes 1 tl soola. Jäta riivitud kõrvits kõrvale, kuniks valmistad ette muud koostisosad.
  2. Koori küüslauk ja haki see peeneks. Koori sibulad ja pane oolteist sibulat salsa jaoks kõrvale. Haki ülejäänud sibulad peeneks ja prae koos küüslauguga väheses õlis umbes kolm minutit Samal ajal haki Chipotle piprad / jalapenod peeneks ja pane segu kõrvale.
  3. Lisa Garden Gourmet sojahakkliha pannile ja sega kõik kokku. Lisa Chipotle piparde / jalapeno segu, umbes 175 ml vett ja mustad oad ning sega kõik läbi. Lase 5–10 minutit keeda ja vajaduse korral maitsestage soolaga.
  4. Koriandrisalsa jaoks: koori avokaadod ja eemalda kivid. Lõika varem kõrvale pandud avokaadod, tomatid ja sibulad väikesteks tükkideks. Haki koriander peeneks ja pigista välja pooleteise sidruni mahl (ülejäänu võid jätta garneeringuks). Segag koostisosad kokku ja maitsesta soolaga.
  5.  Aseta sojahakkliha segu tortilla ühele poolele ning lisa riivitud kõrvits ja taimne juust. Voldi tortilla  kokku ja grilli quesadillasid umbes kaks minutit või kuni quesadillad  on krõbedad ja seest soojad. (Kui sul ei ole grilli, võid neid ka pannil praadida või ahjus küpsetada.) Serveeri koriandrisalsaga.

Retsept: Garden Gourmet