400 ml
Santa Maria kookospiim
0,3 tl
Santa Maria jahvatatud kardemon
75 g
Chia seemned
4 +4 spl
Suhkur
200 ml
Vesi
1 spl
Santa Maria roheline terapipar
Santa Maria kivisool
1
Laim
1
Mango
Soovi korral serveerimiseks: külmkuivatatud marjade tolm
Kardemon ja mango mängivad koos hästi, roheline pipar teeb omi trikke ning chia paisub kookospiimas mõnusaks kreemiseks magusroaks.
Retsepti autor on Chefs for Change saadik Maru Metspalu.
Neljale
- Sega kausis kookospiim, 4 spl suhkrut või agaavi siirupit, jahvatatud kardemon ning chia seemned. Lase segul mõned tunnid paisuda ning tõsta nelja kaussi.
- Kuumuta pisikeses potis vesi, suhkur, sool, 1 spl rohelisi piprateri ning laimikoore laastud. Keeda 10 minutit, siis lisa potti värsked või külmutatud mangotükid. Kuumuta mõned minutid.
- Serveeri puding mango ja rohelise pipra siirupiga. Soovi korral puista värvikamaks tulemuseks üle külmkuivatatud vaarikate puruga.