200 g
arbuus (tükeldatud)
1/2
pikk kurk
80 g
kirsstomat
1/4
punane sibul
150 g
rukola
2 spl
marineeritud kapparid
1 pakk
taimne feta (nt Violife)
Salatikaste
2 spl
neitsioliiviõli
10 lehte
värske münt
2 spl
sidrunimahl
1 spl
palsamiäädikas
maitse järgi
sool ja pipar
Värske krõmps arbuus koos soolaka taimse feta ning krehvtisel rukolapadjal on põnev kooslus, mis paneb iga suvise peolaua särama.
Kogus 4-le
- Pese rukola ning kuivata korralikult.
- Viiluta punane sibul ja kurk õhukesteks poolkuu-kujulisteks tükkideks, poolita kirsstomatid ning haki arbuus ning feta kuubikuteks. Haki ka kapparid väiksemateks tükkideks. Keera mündilehed rulli ning viiluta peenelt.
- Sega suure kausi põhjas kokku salatikaste, lisa ülejäänud hakitud koostisosad ja rukola ning sega ettevaatlikult kokku.
- Serveeri grilli kõrvale ning naudi!