250 g

pasta

500 g

kõrvits

75 g

india pähklid (leota 6-8 h või keeda 10 minutit)

2

küüslauguküüs

250 ml

puljong

15 g

Bon maitsepärm

maitse järgi

sool, pipar

Mõnusalt juustune ja kreemine kõrvitsapasta – kõlab hästi, eksole? Siin on sulle üks kerge ja maitsev retsept, mis aitab kõrvitsauputuse korral. Retsept pärineb SIIT.

VALMISTAMINE:

  1. Ühes potis auruta/keeda kooritud ja tükeldatud kõrvits pehmeks.
  2. Teises potis valmista samal ajal paki juhiste kohaselt meelepärane pasta.
  3. Lisa valminud kõrvits, pähklid, puljong, maitsepärm ja maitseained blenderisse või töötle massi saumikseriga. Jätka, kuni saavutad mõnusalt kreemja konsistentsi (ole ettevaatlik, mass on kuum).
  4. Vala kaste pastale ja sega läbi. Puista peale näiteks pipart, tšillit, maitsepärmi või värskeid ürte.