1 tk
sibul
2 tk
küüslauguküüs
180 g
pasta
200 g
Härmavili külmutatud brokoli
0.5 dl
punane vein
1 tl
kuivatatud tüümian
1 tl
kuivatatud oregano
0.5 tl
suhkur
maitse järgi
sool, pipar
200 g
tomatipasta
100 g
taimne toorjuust
200 g
Bon frikadellid
1-2 spl
õli
serveerimiseks
kirsstomat, taimne riivjuust
See mahlane pastaroog sobib imeliselt lõunasöögiks või argipäeva õhtusse. Külmutatud Härmavilja brokolit ning Bon frikadelle kasutades valmib roog kiirelt ja lihtsalt.
- Haki sibul ja küüslauk.
- Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhisele. Paar minutit enne pasta valmimist lisa pastavette ka brokoli.
- Pastat kurnates jäta umbes tassitäis pastakeeduvett alles.
- Prae sibulat õlis keskmisel kuumusel 3 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit.
- Lisa pannile punane vein, kuumuta mõned minutid.
- Alanda kuumust, lisa maitseained ja tomatipüree. Kuumuta 5 minutit.
- Lisa taimne toorjuust, sega ja lase toorjuustul sulada.
- Lisa kastme hulka kurnatud pasta, brokoli, frikadellid ja pastakeeduvesi, sega ja kuumuta 5 minutit.
- Vajadusel lisa juurde pastakeeduvett ja/või soola.
- Serveeri riivitud taimse juustu ja kirsstomatitega.