500 g

Kandilised digestiivküpsised

2 tl

Kohvisemu "Parallel 36" jahvatatud kohv

1,5 dl

Vesi

500 g

Taimne maitsestamata jogurt

250 g

Taimne šokolaadipuding

2

Banaan

200 g

Maasikad

Kogus: 12 tükki

VALMISTAMINE:

  1. Valmista kange kohv – 2 tl Kohvisemu “Parallel 36” jahvatatud kohvist ja 1,5 dl veest.
  2. Kasta digestiivküpsised kohvi sisse ja aseta vaagnale 3×4 ridades.
  3. Määri peale 250 g taimset jogurtit. Lao uus kiht kohvi sisse kastetud küpsiseid.
  4. Määri peale 250 g taimset šokolaadipudingut ja lao selle peale viilutatud banaanid. Lao uus kiht kohvi sisse kastetud küpsiseid.
  5. Määri peale ülejäänud 250 g taimset jogurtit. Pane tort kaheksaks tunniks külmkappi tahenema. 
  6. Viiluta maasikad ja kaunista tort.

PS! Kui soovid magusamat torti, sega maitsestamata jogurti sisse 2 tl suhkrut või kasuta vaniljejogurtit.

Retsept on valminud koostöös Kohvisemuga – teised kohvisordid leiad siit.