500 g
suvikõrvits
1 suur küüs
küüslauk
1 purk
kikerherned
350 g
keetmata pasta
1 purk
kookospiim
1 spl
sojakaste
0,5 tl
kurkum
0,25 tl
suitsupaprika pulber
1 tl
sool
näpuotsatäis
Cayenne'i pipar
3 spl
Bon maitsepärm
praadimiseks
õli
- Tükelda suvikõrvits suupärasteks tükkideks ja haki küüslauk. Kuumuta pannil õli, lisa küüslauk ja kuumuta minutike. Lisa juurde suvikõrvits ja küpseta 5 minutit või kuni suvikõrvits on sulle sobiva pehmusega.
- Pane pasta keema.
- Kurna ja loputa kikerherned, lisa pannile. Kuumuta segu 2-3 minutit.
- Lisa kookospiim, sojakaste, kurkum, suitsupaprika, sool ning Cayenne’i pipar. Sega hoolikalt läbi.
- Kurna pasta ja lisa pannile, sega läbi.
- Viimaks puista hulka maitsepärmi ja sega kõik veelkord läbi.
- Vajadusel lisa juurde soola ja vett, et pasta mõnusalt kreemine jääks. Pasta maitseb veelgi paremini järgmisel päeval.