Tofu:

270 g

naturaalne tofu

1 pakk

Santa Maria Garam Masala maitseainesegu

50 ml

maisitärklis

2 spl

õli

Salat:

2 spl

oliiviõli

1 tl

Santa Maria sool

1

sidruni mahl

1 pott

rooma salat

2

avokaado

1

mango

2

tomat

1

kurk

1

punane sibul

1 pott

münt

1

granaatõun

1 pakk

papadums

Maitsekas indiapärane salat koos krõbeda ja vürtsika tofuga, kõrval papadums. Maitsev ja kiire lõuna Santa Maria poolt!

Kogus: 4

  1. Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks. 
  2. Võta taldrik ja sega seal maitseainesegu ja maisitärklis. Lisa kuubikuteks hakitud tofu sinna juurde ja kata tofu seguga. 
  3. Kuumuta õli pannil ja prae tofut keskmisel kuumusel umbes 2 minutit igalt küljelt.
  4. Sega väikses kausis oliivõli soola ja pigistatud sidrunimahlaga.
  5. Haki jämedalt rooma salat ja lõika kuubikuteks avokaado, mango, tomat ja kurk. Haki punane sibul.
  6. Sega kõik salatikausis ja peale vala oliivõlikastet. Lisa juurde mint ja granaatõunaseemned.
  7. Kuumuta papadumsid vastavalt pakil olevale instruktsioonile. Kui valmis, siis purusta need väiksemateks tükkideks ja lisa salatile. Kõige viimaseks lisa eelnevalt praetud tofu ja serveeri koos ülejäänud papadumsidega.

Retsept ja pilt: Santa Maria