Tofu:
270 g
naturaalne tofu
1 pakk
Santa Maria Garam Masala maitseainesegu
50 ml
maisitärklis
2 spl
õli
Salat:
2 spl
oliiviõli
1 tl
Santa Maria sool
1
sidruni mahl
1 pott
rooma salat
2
avokaado
1
mango
2
tomat
1
kurk
1
punane sibul
1 pott
münt
1
granaatõun
1 pakk
papadums
Maitsekas indiapärane salat koos krõbeda ja vürtsika tofuga, kõrval papadums. Maitsev ja kiire lõuna Santa Maria poolt!
Kogus: 4
- Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks.
- Võta taldrik ja sega seal maitseainesegu ja maisitärklis. Lisa kuubikuteks hakitud tofu sinna juurde ja kata tofu seguga.
- Kuumuta õli pannil ja prae tofut keskmisel kuumusel umbes 2 minutit igalt küljelt.
- Sega väikses kausis oliivõli soola ja pigistatud sidrunimahlaga.
- Haki jämedalt rooma salat ja lõika kuubikuteks avokaado, mango, tomat ja kurk. Haki punane sibul.
- Sega kõik salatikausis ja peale vala oliivõlikastet. Lisa juurde mint ja granaatõunaseemned.
- Kuumuta papadumsid vastavalt pakil olevale instruktsioonile. Kui valmis, siis purusta need väiksemateks tükkideks ja lisa salatile. Kõige viimaseks lisa eelnevalt praetud tofu ja serveeri koos ülejäänud papadumsidega.
Retsept ja pilt: Santa Maria