120 g

maapähklid

80 g

kookoshelbed

80 g

kaerahelbed

1

banaan

400 ml

kookospiim

200 g

tume šokolaad

3 spl

vahtra- või agaavisiirup

1 tl

sidrunimahl

2 spl

maapähklivõi

Kaunistamiseks

marjad, kookoshelbed, müsli vms

See kerge vaevaga valmiv šokolaaditort paneb õhtusöögile magusa ja piduliku punkti. Torti ei pea küpsetama, aga varu aega, et see saaks vähemalt paar tundi külmas seista.

  1. Pane blenderisse kaerahelbed, kookoshelbed ja maapähklid. Blenderda, kuni tekib ühtlane puru.
  2. Purusta banaan kahvliga, sega see blenderdatud puruga.
  3. Suru saadud mass 26-27 cm madalapõhjalise koogivormi põhja ühtlaselt laiali, lükates seda ka äärtele.
  4. Vala potti kookospiim, murra sisse šokolaad. Lase keskmisel kuumusel šokolaadil sulada, sega ühtlaseks. Lisa siirup, maapähklivõi ja sidrunimahl, sega ühtlaseks.
  5. Kalla saadud segu koogivormile, kaunista marjade, müslihelveste vm meelepärasega.
  6. Lase koogil paar tundi külmkapis seista.
  7. Naudi!